Zomerstop

Zomerstop

Na een succesvol en prachtig voorjaarsseizoen zijn we inmiddels in onze laatste reguliere trainingsweek beland.

Onderstaand nogmaals een update:

– Van 11 juli tot en met 28 augustus vervallen de reguliere trainingsgroepen;

– Uitzonderingen zijn er voor de recreantengroep op maandagavond (20.30-22.00 uur), de seniorengroep in Echt (19.30-21.00 uur) en de Fifty Fit groep op donderdagochtend (10.00-11.30 uur). Deze groepen trainen door tot en met donderdag 4 augustus.

Indien leden in de zomerperiode vrij willen spelen en/of onderling willen trainen kan voor de sleutel worden afgestemd.

Voor de selecties worden er half augustus enkele voorbereidingstrainingen georganiseerd. Vanaf maandag 29 augustus start het nieuwe seizoen met een nieuwe trainingsindeling. De trainingsindeling voor het nieuwe seizoen 2022-2023 volgt uiterlijk in augustus. De start van de competities staat in het weekend van 17 september gepland.

Een hele fijne vakantie gewenst!