Resultaten drie dagen Nationale Jeugd Meerkampen 2021-2022

Resultaten drie dagen Nationale Jeugd Meerkampen 2021-2022

Afgelopen weekend werden in Panningen de finales van de Nationale Jeugd Meerkampen gespeeld. Op vrijdag kwamen in de halve finales namens Westa zes spelers aan de start, Flint van Lier in de categorie JO13, Anne-Fleur Hamaekers MO15, Daan Hamaekers JO17, Anouk van den Boom MO19, Manos Peters en Jelle Moris JO19.
Voor de finale wedstrijden op zaterdag en zondag plaatsten zich Anne-Fleur, Anouk, Manos en Jelle. In een twaalfkamp streden deze spelers twee dagen lang om de hoogst mogelijke plaats op de ranglijst in de resp. leeftijdscategorie te bereken. Uiteindelijk kwamen navolgende eindresultaten uit de bus:

  • Anne-Fleur Hamaekers, plaats 4 meisjes onder 15
  • Anouk van den Boom, plaats 6 meisjes onder 19
  • Jelle Moris, plaats 7 jongens onder 19
  • Manos Peters, plaats 11 jongens onder 19