VeerhuisWessem/Westa heren 2 kampioen in Regioklasse zuidoost NL

VeerhuisWessem/Westa heren 2 kampioen in Regioklasse zuidoost NL

De heren van VeerhuisWessem/Westa 2 zijn zaterdagmiddag in Venray kampioen geworden in de Regiohoofdklasse zuidoost NL. De Wessemse heren wonnen de beslissende wedstrijd tegen Never Despair 1 uit Den Bosch met 5-4 en promoveren door dit resultaat naar de derde divisie.

De wedstrijd ging volledig gelijk op met steeds weer wisselende kansen op de overwinning. Door de winst van Jim Hendrix op Jos Hendriks kwam team Westa na zeven wedstrijden met een 4-3 voorsprong op matchpoint. Maar de tot op dat moment met twee overwinningen ongeslagen Jorg Smeets kon het karwei tegen Max de Visser niet afmaken. In de laatste wedstrijd van de middag was het Daantje Lommen die met winst tegen Nick Schellekens alsnog de kampioensvlag kon hijsen.

Wij feliciteren Daantje Lommen, Jim Hendrix, Jasper Laumen, Freek Smeets en Jorg Smeets met het behaalde kampioenschap.

Uitslagen Never Despair 1 – VeerhuisWessem/Westa 2