Westa heren handhaven in de eredivisie

Westa heren handhaven in de eredivisie

Zondagmiddag speelden de VeerhuisWessem/Westa 1 heren de halve finale play-down in de eredivisie tegen deBoer Taverzo 2. Met als inzet lijfsbehoud in de eredivisie tafeltennis. In de thuiswedstrijd in Wessem wisten de Westa heren met een 4-0 overwinning handhaving zeker te stellen voor volgend seizoen.

Arthurs Reinholds gaf in de eerste wedstrijd tegen Arjan Huiden een riante en zekere 2-0 voorsprong weg maar sleepte voor de poorten van de hel alsnog in de vijfde game de overwinning ( 11-9 ) binnen. Doorslaggevend en met een voorschot op de uiteindelijke overwinning was zondagmiddag de overwinning van Jelle Moris op Patrick Bruijne. Na de winst van Margo Degraef tegen Ivan Kahn mocht Arturs Reinholds het karwei afmaken tegen Patrick Bruijne.

Foto: Cor Segers

Uitslagen VeerhuisWeseem/Westa 1 – deBoer/Tavezo 2

Team VeerhuisWessem/Westa handhaaft in eredivisie ( Foto Marc Bosman )