Westa heren moeten het seizoen redden in de play-downs

Westa heren moeten het seizoen redden in de play-downs

De VeerhuisWessem/Westa heren spelen komende zondag in Wessem in een thuiswedstrijd de halve finale play-down tegen deBoer Taverzo 2. De winnaar van de confrontatie speelt zich veilig voor een plaats in de eredivisie van de komende najaar competitie 2022. De verliezer moet op herhaling en nogmaals aan de bak in de finale van de play-downs.

De VeerhuisWessem/Westa heren waren zondagmiddag in Zoetermeer kansloos ( eindstand 0-7 ) tegen de ranglijst eerste in de eredivisie heren deBoer Taverzo 1. In het afsluitende dubbelspel wisten Arturs Reinholds en Jelle Moris een 2-1 voorsprong niet verzilveren. Gabrielius Camara en Alex Naumi wisten dit dubbel alsnog in vijf games te winnen. Alle enkelspelen waren een gemakkelijk prooi voor de tegenstander.

Uitslagen deBoer Taverzo 1 – VeerhuisWessem/Westa 1