Veerhuis Westa wint de inhaalwedstrijd tegen Taverzo 2 met minimale cijfers

Veerhuis Westa wint de inhaalwedstrijd tegen Taverzo 2 met minimale cijfers

Paaszondag speelden Veerhuis Wessem/Westa 1 de inhaalwedstrijd tegen De Boer/ Taverzo 2 uit Zoetermeer. Voor de Westa heren was dit de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Deze wedstrijd in de onderste regionen van de eredivisie duurde bijna vier uur en eindigde met een 4-3 winst in het voordeel van team Westa.

Met nog een wedstrijd te gaan wordt met name de eindstand op de ranglijst belangrijk voor de plaatsing in de play-down wedstrijden. VeerhuisWessem/Westa staat na de inhaalwedstrijd van zondagmiddag op een vijfde plaats. Op 1 mei wacht in de laatste wedstrijd nog de lood zware opgave in de uitwedstrijd tegen koploper Taverzo 1.

Arturs Reinholds bleef ongeslagen door winst tegen Arjan Huiden en Patrick Bruijne. Rutger Carelse won van Ivan Kahn maar verloor in de vijfde game ( 11-13 ) van Arjan Huiden. Margot Degraef verloor met 13-15 in de vijfde game tegen Patrick Bruijne en won van Ivan Kahn in vier games. Het afsluitende dubbel Reinholds/Moris tegen Huiden/Kahn was een prooi voor het Taverzo duo.

De wedstrijd is terug te kijken via www.deltalimburg.nl/live

Stand eredivisie heren: