Nieuwe datum Plankentoernooi 2022 op 25 juni

Nieuwe datum Plankentoernooi 2022 op 25 juni

Na twee afgelaste edities in 2020 en 2021 hebben we een nieuwe datum gevonden voor het Plankentoernooi in 2022.  Voor het eerst in de historie wijken we af van de traditionele datum in december en organiseren we het Plankentoernooi op zaterdag 25 juni 2022. Zie het als in een inhaaldatum voor het event in december 2021.

De succesformule blijft overeind. Tafeltennis met schuurpapierbatjes, voor alle niveaus, veel gezelligheid en sportiviteit! 

Mogelijk was je al aangemeld voor editie van december 2021 dan toch graag opnieuw aanmelden voor deelname op 25 juni. Meerdere deelnemers hebben meerdere vrienden en/of bekenden aangemeld via één mailing. Graag deze uitnodiging opnieuw uitzetten binnen deze deelnemers.

Aanmelden uiterlijk 20 juni kan via plankentoernooiwesta@gmail.com .

Interesse om op voorhand te oefenen? Zoals jullie weten organiseren we sinds kort enkele donderdagen het concept PingPongBar. Tijdens PPB tafeltennis je met clubgenoten, vrienden, collega’s of bekenden. Tussendoor drink je gezellig een drankje aan de Westa bar. Houd onze website  www.westa.nl  in de gaten voor de speeldagen. 

Graag tot ziens bij Westa. 

Met vriendelijke groet,

Organisatie Plankentoernooi 2022