Ruime nederlaag  VeerhuisWessem/Westa heren tegen Smash '70

Ruime nederlaag VeerhuisWessem/Westa heren tegen Smash '70

De VeerhuisWessem/Westa heren verloren zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen van Wijnen/Smash ’70 met 2-5. De Wessemse heren kunnen de play-downs nauwelijks meer ontgaan in de resterende twee wedstrijden van de reguliere competitie.

Arturs Reinholds zorgde in de confrontaties met Martijn de Vries en Gerben Last voor de twee wedstrijdpunten aan Wessemse zijde. Margo Degraef maakte het in de wedstrijd tegen Martijn de Vries nog heel spannend maar moest zich in de vijfde game met 9-11 gewonnen geven. Dylan Plett kwam tekort tegen Gerben Last en Viktor Brodd.

Ook het afsluitende dubbelspel met Jelle Moris/Arturs Reinholds ging met 0-3 verloren tegen Victor Brodd/Martijn de Vries.

Stand eredivisie: