Eredivisie debuut Anne-Fleur Hamaekers bij Westa dames

Eredivisie debuut Anne-Fleur Hamaekers bij Westa dames

Zondagmiddag maakte het 14 jarige Westa talent Anne-Fleur Hamaekers haar debuut in de eredivisie van de AnytimeFitnessMaasgouw/Westa dames tegen SKF. De Wessemse dames werden met 0-7 overklast door de huidige ranglijst eerste uit Veenendaal.

De pas een week viertienjarige Anne-Fleur Hamaekers uit de talent opleiding van Westa speelde in de plaats van kopvrouw Sara Devos die dit weekeinde actief was tijdens het WTT Youth Star Contender U19 in Slovenië.

Het krachtsverschil met de koploper in de eredivisie was zondagmiddag te groot. Het jeugdige Westa team kwam met Daantje Lommen, Anouk van den Boom en Anne-Fleur Hamaekers simpelweg te kort tegen de routiniers Melanie Bierdrager, Brenda Vonk-Huntelerslag en Marlotte Staps.