Winst en verlies in dubbel programma dit weekeinde voor Westa dames

Winst en verlies in dubbel programma dit weekeinde voor Westa dames

De Anytime Fitness Maasgouw/Westa dames spelen dit weekeinde een dubbel programma tegen Tanaka en Scylla.

Zaterdagmiddag wonnen de Westa dames de uitwedstrijd in Etten-Leur tegen Tanaka met ruime cijfers. Bij de 1-6 overwinning bleven Sara Devos, tegen Julia Janssen en Celine de Jong, alsook Anouk van den Boom, tegen Sophie Dijkers en Julia Janssen, ongeslagen. Daantje Lommen verloor in vijf games van Sophie Dijkers. Het afsluitende dubbelspel was in vier games voor Devos /van den Boom tegen Janssen/Dijkers.

Zondagmiddag verloren de Westa dames in Leiden de uitwedstrijd tegen Scylla met 5-2. Sara Devos bleef ongeslagen tegen Fang Ning Chen Chen ( 1-3 ) en tegen Esmee van Marnik( 1-3 ). Anouk van den Boom en Daantje Lommen konden niet aanknopen. Ook het afsluitende dubbel werd verloren.

Stand eredivisie dames: