Uitnodiging voor de wedstrijd Fortuna Sittard – Heracles Almelo op 3 april

Fortuna Sittard heeft voor onze leden een aanbieding om voor een gereduceerd tarief van de wedstrijd van Fortuna Sittard tegen Heracles Almelo bij te wonen op zondag 3 april om 14:30 uur.

Deze wedstrijd staat namelijk in het teken van de Internationale Sportdag. Ieder lid van Westa krijgt de mogelijkheid om voor slechts €5 per ticket de wedstrijd te bezoeken. Om gebruik te maken van deze actie, dien je het inschrijfformulier in te vullen. Dit formulier kan per lid individueel ingevuld worden of dit kan je samen met je team invullen.

Bestelformulier: https://ap.lc/cApWv

Wij hopen dat jullie gebruik maken van deze actie en wensen jullie een mooie en vooral gezellige voetbal middag dag toe.

De tickets die via het formulier zijn besteld, kunnen tijdens kantooruren bij de receptie van het Fortuna Sittard Stadion worden opgehaald en betaald. Ook kunnen de tickets op de wedstrijddag worden opgehaald bij de ticketunit. Deze ticketunit staat naast de ingang van de parkeergarage, gelegen op de hoek van de Zuid- en Oost-tribune van het Fortuna Sittard Stadion