Twee derde plaatsen Westa spelers tijdens A-jeugdranglijst toernooi

Twee derde plaatsen Westa spelers tijdens A-jeugdranglijst toernooi

Tijdens het A-jeugdranglijst zondag in Den Haag wisten Anne-Fleur Hamaekers en Jelle Moris beslag te leggen op de derde plaats.

In de klasse Meisjes Onder -15 werd Anne-Fleur Hamaekers tweede in de poule wedstrijden en verloor zij vervolgens in de halve finale van Nyncke de Knecht. In de strijd om het brons wist Anne-Fleur in vijf games te winnen van Jitte de Klerk.

In de klasse Jongens Onder – 19 werd Jelle Moris tweede in de poule door een verliespartij tegen Mats Oomen. In de halve finale verloor Jelle in vijf games van de latere toernooi winnaar Floris zur Muhlen. De strijd om de derde plaats wist Jelle in vier games te winnen van Joel Nabarro.

Anouk van den Boom behaalde de vierde plaats bij de Meisjes Onder – 19. Manos Peeters eindigde bij de Jongens Onder-19 als 14e.