Nederlaag VeerhuisWessem /Westa ondanks topvorm Arturs Reinholds

Nederlaag VeerhuisWessem /Westa ondanks topvorm Arturs Reinholds

Zondagmiddag speelden de VeerhuisWessem/Westa heren de uitwedstrijd tegen Combilo TOGB uit Berkel en Roderijs. Tegen een zeer sterke tegenstander werd door de Westanen de huid zo duur als mogelijk verkocht. Ondanks een maximaal aandeel met twee keer winst van Arturs Reinholds pakte de 2-5 nederlaag gevoelsmatig toch iets te groot uit.

TOGB stond aan de start met nationaal kampioen Michel de Boer, met Lauric Jean en Milo de Boer. ‘Man of the match’ was Arturs Reinholds die topvorm etaleerde door voor de pauze Lauric Jean en na de hervatting Milo de Boer beiden kansloos te laten. Jelle Moris bood prima tegenstand tegen Michel de Boer. Maar verder dan één game winst kwam hij niet. Ook tegen Lauric Jean was één maal game winst het maximaal haalbare. Rutger Carelse verloor met 0-3 van vader Michel en met 1-3 van zoon Milo de Boer.

Het afsluitende dubbelspel van Lauric Jean/Milo de Boer tegen Arturs Reinholds /Jelle Moris werd nog een waar spektakel stuk dat tijdens de games alle kanten uit ging. Uiteindelijk bleek team TOGB in de vijfde game de beste papieren te hebben.