Kleine nederlaag Westa heren tijdens het Carnavals treffen tussen noord en zuid

Kleine nederlaag Westa heren tijdens het Carnavals treffen tussen noord en zuid

Carnavals zondagmiddag speelden de VeerhuisWessem/Westa heren de tweede thuiswedstrijd van de voorjaarscompetitie tegen Klimaatgroep Start uit Middelstum in het hoge noorden van de provincie Groningen. Inzet voor beide teams was de aansluiting zoeken en/of houden bij de top vier van de ranglijst. Westa verloor met de kleinst mogelijke cijfers ( 3-4 ) maar kon met dit resultaat op de ranglijst wel naar boven blijven kijken.

Man of the match bij de thuisploeg was Arturs Reinholds die de beide enkels won van zowel Jan Tammenga alsook van Colin Rengers. En samen met Jelle Moris won Arturs het afsluitende dubbel van het duo van Schaik/Rengers. Jelle Moris en Dylan Plett kwamen niet tot winst.

De thuiswedstrijd van de Anytime Fitness Maasgouw/ Westa dames tegen het team van Dozy Den Helder werd wegens coronabesmettingen aan Wessemse zijde afgelast en verplaatst naar 24 april.

Stand eredivisie: