Corona maatregelen vanaf 26 januari

Iedereen mag binnen en buiten sporten. Sportwedstrijden zijn toegestaan. En onder voorwaarden is ook publiek bij die wedstrijden toegestaan. Er gelden voorwaarden, onder andere voor het dragen van mondkapjes en het gebruik van het coronatoegangsbewijs.

Sluitingstijd
Wedstrijden en trainingen kennen geen eindtijd. De horeca gaat dicht om 22.00 uur en publiek moet uiterlijk 22.00 de accommodatie verlaten.

– wedstrijden mogen weer, dus de competitie kan starten
– publiek is toegestaan (tot 22:00 uur), met vaste plek en 1,5m afstand
– de kantine is open (tot 22:00 uur)
– er gelden de bekende voorwaarden zoals mondkapjes, coronatoegangsbewijs, 1,5m afstand houden en de basisregels

Competitie
We gaven vorige week al aan dat de landelijke competitie in geval van versoepelingen gewoon zal starten op zaterdag 5 februari (eredivisie 29 januari). Er is dan drie weken geweest tussen de start van de trainingen en de competitie. Voor de Afdelingscompetities geldt eveneens dat dat deze zo snel mogelijk van start zullen gaan op de oorspronkelijk beoogde datum. Communicatie hierover verloopt in principe via de eigen afdeling. Op woensdagavond 26 januari is een overleg met de competitieleiders, daarna volgt spoedig meer informatie.

Bron: NTTB

Voor de nieuwe Corona regels geldend vanaf 26 januari in onze accommodatie verwijzen wij graag naar het Corona dossier op deze website.