Herstart trainingen Westa op 17 januari 2022

Herstart trainingen Westa op 17 januari 2022

Allereerst wensen we jullie via deze weg een gezond en sportief 2022.

Het jaar is helaas niet zo begonnen als we hadden gehoopt. Een nieuwjaarsreceptie behoorde, evenals de Algemene Leden Vergadering, ook deze keer bij de start van het nieuwe jaar niet tot de mogelijkheden.

Toch zijn we blij te kunnen vermelden dat we a.s. maandag 17 januari het trainingsaanbod voor de gehele vereniging weer kunnen starten. Natuurlijk nog altijd met enkele beperkingen, maar het eerste begin wordt gemaakt. In het Corona dossier hebben we de nieuwe maatregelen vanaf maandag 17 januari a.s. benoemd. Het allerbelangrijkste is om je te laten testen en thuis te blijven indien je klachten hebt.

De komende periode zal duidelijk worden hoe de competities en toernooien een vervolg krijgen. Zeker is dat de dames- en heren eredivisie begin februari van start gaan. Duidelijkheid over de overige competities laat nog even op zich wachten.

We kijken het nieuwe jaar met vertrouwen tegemoet. Tot snel bij Westa!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Westa