Westa heren handhaven in de eredivisie

Westa heren handhaven in de eredivisie

Wat een bizarre ontknoping zaterdagmiddag in Wageningen. De promotie/degradatie wedstrijd heren eredivisie tussen VeerhuisWessem/Westa en Scylla. De tussenstanden gingen gedurende de wedstrijd alle kanten uit. Na een 1-3 achterstand redde Westa handhaving in de eredivisie door het afsluitende dubbel te winnen. Eindstand 4-3 in het voordeel van de Wessemse heren.

Bij team Westa werd de winst gelijkelijk verdeeld tussen Arturs Reinholds, Jelle Moris en Margo Degraef die elk een wedstrijd wisten te winnen. Arturs en Jelle sleepten een langer verblijf in de eredivisie voor de poorten van de hel weg door na een inhaalrace het afsluitende dubbel te winnen van Joey Boekkooi en Mads Oomen.

Tot ziens in de eredivisie volgend voorjaar.