Westa en ’t Veerhuis verlengen sponsorcontract

Westa en ’t Veerhuis verlengen sponsorcontract

’t Veerhuis Wessem en Tafeltennisvereniging Westa hebben het sponsorcontract verlengd. Sinds 2018 speelt de herensectie van eredivisieclub Westa onder de naam ’t Veerhuis Wessem/ Westa. Middels de nieuwe verbintenis krijgt de succesvolle samenwerking een vervolg.

In de afgelopen jaren heeft ’t Veerhuis een grote ontwikkeling ondergaan. Startend in 2013 met een gezellig café en Maasterras op een unieke locatie aan de Maas is het bedrijf de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grotere horecaondernemingen in Midden-Limburg. Naast het café en het Maasterras is de onderneming doorontwikkeld tot een toonaangevend hospitality bedrijf met Restaurant Pont, B&B Pont, Sloepverhuur-Limburg, Scooterverhuur-Limburg en in 2021 het unieke panoramaterras aan de Maas. Toeristen uit de hele Provincie Limburg en ver daarbuiten weten Wessem in de zomermaanden te vinden voor een hapje, drankje of uniek uitstapje aan een van de mooiste locaties in Midden-Limburg en de Maasplassen.

Herman Pennekamp, bestuurslid funding bij Westa, is blij met de sponsorverlenging. “De samenwerking met ’t Veerhuis is de afgelopen jaren zo goed bevallen, dat we beiden ervoor hebben gekozen om de samenwerking te verlengen. Bram Smeets heeft zelf in de jeugd bij Westa gespeeld. De ambities van ’t Veerhuis en Westa sluiten naadloos op elkaar aan. Wij willen beiden toonaangevend zijn in Limburg en daarbuiten. De afgelopen drie jaar hebben aangetoond dat we elkaar daarbij aantoonbaar versterken’’.

Ook eigenaar Bram Smeets is blij met het verlengen van de samenwerking. ‘’Westa heeft een grote naam, een goed imago en een groot bereik in Limburg en ver daarbuiten. Wij timmeren de laatste jaren ook hard aan de weg. Wie in de Limburgse sport Westa roept, zegt Wessem. Wie Wessem roept, zegt ’t Veerhuis. Waar een klein dorp groot in kan zijn! Daarom geven wij onze succesvolle samenwerking een vervolg’’.