Westa dames veilig, voor heren dreigt degradatie

Westa dames veilig, voor heren dreigt degradatie

Zondagmiddag werden in de eredivisie dames en heren de halve finales play-down gespeeld. De Anytime Fitness Maasgouw/Westa dames speelden de thuiswedstrijd tegen Tanaka uit Etten-Leur. Binnen het uur waren de Wessemse dames met een 4-0 overwinning in veilige haven.

Anouk van den Boom, Kim Hergelink en Daantje Lommen gaven geen game weg in een wedstrijd die nooit een wedstrijd werd. De Westa dames spelen door de overwinning ook volgend voorjaar weer in de eredivisie.

De VeerhuisWessem/Westa heren moesten op herhaling in het hoge noorden tegen Klimaatgroep Stars. Evenals vorige zondag was ook deze wedstrijd in Middelstum de thuisspelende ploeg te sterk voor de Wessemse heren. Alleen Arturs Reinholds wist een punt af te snoepen van Colin Rengers. Aleksandr Lushin verloor van de Portugees Enio Mendes en van de Zweed Casper Strindberg. Casper Strindberg gaf ook Jelle Moris geen enkele winstkans.

Door de 1-4 nederlaag komt het degradatiespook dichterbij. Op zaterdag 11 december spelen de Westa heren de finale play-down tegen het Amsterdamse Tempo Team.