Westa heren op herhaling tegen Klimaatgroep Stars

Westa heren op herhaling tegen Klimaatgroep Stars

Zondagmiddag speelden de VeerhuisWessem/Westa heren in het hoge noorden de uitwedstrijd tegen Klimaatgroep Stars. Beide teams wisten voorafgaande aan de wedstrijd met bijna zekerheid dat ze volgende week weer tegen elkaar moeten uitkomen in de halve finale play-downs. Inzet van de wedstrijd in Middelstum was het recht van de thuiswedstrijd voor die halve finale. Niet meer maar ook niet minder.

Arturs Reinholds, Aleksandr Lushin en Dylan Plett waren zondagmiddag niet opgewassen tegen Enio Mendes, Colin Rengers en Casper Strinberg. En dus spelen beide teams komende zondag op dezelfde plaats en op dezelfde tijd weer tegen elkaar. En dan gaat het niet meer om des keizers baard maar om de harde knikkers.