Westa dames komen te kort voor play-offs

Westa dames komen te kort voor play-offs

De AnytimeFitnessMaasgouw/Westa dames speelden vrijdag- en zaterdag een dubbelprogramma als afsluiting van de reguliere competitie. Met inzet de vierde plaats en deelname aan de play-offs. Na twee nederlagen zijn de Wessemse dames veroordeeld tot het spelen van het onderste schema van de ranglijst. Met de blik naar boven om degradatie te ontlopen.

Vrijdagavond stond de inhaal- en uitwedstrijd tegen de toenmalige nummer drie in de eredivisie VTV op het programma. De dames uit Nieuwegein lieten er geen twijfel over bestaan wie het sterkste was. Met de maximale score van een 0-7 nederlaag moesten de Wessemse dames terug huiswaarts de nacht in.

Zaterdagmiddag werd het allesbeslissende duel gespeeld tegen DHC. In Delft was een ruime overwinning nodig om uitzicht te houden op een plaats bij de laatste vier ten koste van Scylla. Echter alleen Daantje Lommen en Anouk van den Boom konden het zoet van een overwinning proeven. En dus was de droom van het toetje van de play-offs van de nacompetitie definitief voorbij.

Foto: The Picture Art of Tabeltennis

Eindstand eredivisie dames: