Super zondag voor Westa dames en heren

Super zondag voor Westa dames en heren

Mogelijk de laatste dubbele thuiswedstrijd van het najaar seizoen. Met grote belangen voor beide Westa teams. In de strijd om de play-offs en play-downs. De AnytimeFitness Maasgouw/Westa dames speelden zondagmiddag tegen hekkensluiter Tanaka uit Etten-Leur. De VeerhuisWessem/Westa heren tegen TT Hilversum, de voorjaarskampioen van 2021.

De Westa dames rekenden met de maximale winst van 7-0 af met Tanaka. De Wessemse heren grepen de laatste strohalm door met een 5-2 overwinning aan de haal te gaan tegen de formatie uit Hilversum.

Kim Hergelink, Anouk van den Boom en Daantje Lommen speelden probleemloos naar de maximale winst. De play-offs zijn, met nog twee wedstrijden te gaan, nu binnen handbereik en het doel voor de resterende twee wedstrijden.

Margo Degraef was met twee overwinningen tegen Mick de Vette en tegen Nolan Schultz de belangrijke runner-up voor de Westa heren. De winst van Jelle Moris tegen Nolan Schultz, de overwinning van Arturs Reinholds tegen Mick de Vette plus de bonus van de winst in het gezamenlijke dubbelspel zorgde voor een 5-2 overwinning van de thuisploeg. De spanning onderin de ranglijst stijgt derhalve naar een toppunt met de uitwedstrijd tegen concurrent Klimaatgroep Stars nog voor de boeg.

Foto Cor Segers

Standen: