Paralympisch kampioene Kelly van Zon gehuldigd

Paralympisch kampioene Kelly van Zon gehuldigd

Op zondagmiddag 31 oktober werd paralympische kampioene tafeltennis Kelly van Zon gehuldigd bij Tafeltennisvereniging Westa in Wessem. Ze ontving uit handen van loco-burgemeester Tim Snijckers van de gemeente Maasgouw een sculptuur. Tijdens de Paralympische Spelen in Tokio pakte Kelly voor de derde keer op rij goud. 

Bij haar olympisch debuut op de Spelen van 2008 in Peking veroverde Kelly brons en daarna behaalde ze goud in 2012 in Londen én in 2016 in Rio de Janeiro. 

Na de huldiging van Kelly van Zon richtte Tim Snijckers ook nog het woord tot de vereniging Westa zelf.  Hij sprak zijn bewondering uit voor wat de vereniging  betekent in de gemeente Maasgouw. Naast toptafeltennis landelijk op de kaart zetten natuurlijk voor het bevorderen van vitaliteit en bewegen in de lokale samenleving. ‘Samen aan de tafel. Voor een leven lang bewegen.’  Als voorbeeld noemde Snijckers het beweegprogramma Fifty + ViTT.

Loco-burgemeester Tim Snijckers en voorzitter Leon Smeets bij de overhandiging van de plaquette