Ouderwets middagje Westa zonder prijs

Ouderwets middagje Westa zonder prijs

Zondagmiddag werd Kelly van Zon door de gemeente Maasgouw en door Westa in het zonnetje gezet met haar behaalde gouden en zilveren medailles tijdens de paralympics afgelopen zomer in Tokio. De huldiging vond plaats voorafgaande aan het dubbel eredivisieprogramma voor dames en heren in de thuishaven van Westa.

De VeerhuisWessem/Westa heren speelden de eredivisie thuiswedstrijd tegen het Combilo TOGB uit Berkel en Rodenrijs van landskampioen van vorig weekend Michel de Boer. De Wessemse heren werden ondanks zeer acceptabele tegenstand in een ouderwetse Wessemse ambiance getrakteerd op een enigszins geflatteerde nederlaag van 1-6. In de eerste wedstrijd van de middag wist Arturs Reinholds te stunten door in vier games te winnen van de Nigeriaan Segun Toriola. Jelle Moris legde Milo de Boer het vuur aan de schenen en capituleerde pas in de beslissende vijfde game.

Ook de AnytimeFitnessMaasgouw/Westa dames moesten genoegen nemen met een thuisnederlaag tegen het Leidense Scylla, 2-5. Kelly van Zon en Daantje Lommen zorgden nog voor een positieve pauzestand met overwinningen tegen Maaike van de Pavoort en Marie Depuydt. Maar daarna bleek de koek op. Anouk van den Boom bleef zonder winst.

Standen eredivisie: