Sara Devos blijft ook in haar tweede wedstrijd winnen

Sara Devos blijft ook in haar tweede wedstrijd winnen

Zondagmiddag speelden de AnytimeFitnessMaasgouw/Westa dames de tweede thuiswedstrijd van de najaar competitie tegen ranglijst eerste Dozy Den Helder/Noor. Debutante Sara Devos bleef ook in haar tweede wedstrijd in Wessemse dienst in de eredivisie voor de Westa dames ongeslagen. Toch keerden de gasten uit Den Helder aan het einde van de middag met een 3-4 winst huiswaarts.

Devos won haar eerste wedstrijd in drie games van Tanya Misconi en gaf na de pauze tegen Dobrila Jorguseska slechts een game af. Ze blijft daarmee na twee wedstrijden in Wessemse dienst ongeslagen. Voor het derde wedstrijdpunt zorgde Daantje Lommen met winst in vijf games tegen Misconi. Anouk van den Boom bleef zondagmiddag zonder winst. Ook het dubbelspel was voor de gasten uit Den Helder.

Stand eredivisie dames: