Westa heren houden schade beperkt tegen Smash

Westa heren houden schade beperkt tegen Smash

Zaterdagmiddag speelden de VeerhuisWessem/Westa heren de eredivisie uitwedstrijd in Hattem tegen van Wijnen/Smash ’70. De landskampioenen uit 2019 hadden in het eerste deel van de wedstrijd weinig medelijden met de Wessemse formatie. Aan het einde viel de schade met een 2-5 nederlaag toch nog mee.

De beide oud Westanen Martijn en Boris de Vries waren bij de thuisspelende ploeg nog ongeslagen na drie competitieronden. In die status kwam tijdens de onderlinge confrontatie tegen Westa geen verandering.

Margo Degraef verloor haar beide wedstrijden tegen de broers de Vries. Arturs Reinholds verloor in drie games van Martijn de Vries. Arturs snoepte wel in vijf games het eerste wedstrijdpunt af van Gerben Last. Dylan Plett verloor pas in de vijfde game van Boris de Vries. Het dubbelspel Degraef /Reinholds tegen M. de Vries/Bosman bezorgde Westa op de valreep in vijf games alsnog een tweede wedstrijdpunt.

Foto: Margo Degraef
Elsbeth Parmentier Fotografie

Stand na vier wedstrijden: