Eerste overwinning Westa heren

Eerste overwinning Westa heren

Zaterdagmiddag speelden de VeerhuisWessem/Westa heren de cruciale uitwedstrijd tegen het Amsterdamse Tempo Team. Met als inzet het spelen met een kijk naar boven of geconfronteerd worden met het spelen van wedstrijden met een heus degradatiespook op de schouders. Met de overwinning met 2-5 staat voorlopig de blik voorzichtig naar boven voor de Wessemse heren.

Youngster Jelle Moris deed van zich spreken met twee overwinningen tegen resp. Ilias Faraj ( 0-3 ) en in vijf games tegen Fjodor Rademaker . Ook Aleksander Lushin kende het zoet van twee overwinningen en bleef ongeslagen door winst in vijf games tegen Rademaker en Walbrecht. Arturs Reinholds kon helaas niet aanknopen met enkel winst tegen Chris Walbrecht. Het afsluitende dubbelspel met Reinholds/Luskin tegen Walbrecht/Faraj was met 3-0 een prooi voor de Amsterdamse tegenstanders.