Wij doen mee met Rabo ClubSupport!

Wij doen mee met Rabo ClubSupport!

Westa neemt ook dit jaar deel aan de Rabo ClubSupport van Rabobank Peel, Maas en Leudal. Een mooie actie waarmee we onze clubkas kunnen spekken. Als bestedingsdoel hebben wij gekozen voor trainingsmaterialen, waarvan elk lid kan profiteren.

Wie kunnen er stemmen?
Leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal vanaf 12 jaar kunnen stemmen. Stemmen is mogelijk van 4 tot en met 24 oktober 2021. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht. Kies tweemaal voor Westa en daarnaast voor andere verenigingen die je een warm hart toedraagt.

Om deze actie voor Westa succesvol te kunnen maken, vragen wij jullie om dit bericht door te sturen aan familie en vrienden of vraag ze persoonlijk om op Westa te stemmen.

Geen stemcodes meer nodig

Je kunt alleen stemmen via de app of als je bent ingelogd op de Rabo-website. Daarom heb je geen stemcode meer nodig.

Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Nog geen lid?

Heb je wel een bankrekening bij Rabobank Peel, Maas en Leudal maar ben je nog geen lid? Lid worden kan heel eenvoudig via de Rabo app. Lid worden is gratis en het mooie is: daarna mag je meteen stemmen.

Mogen wij op jullie rekenen? Want hoe meer stemmen, hoe meer geld voor de clubkas. Alvast hartelijk bedankt!

Met sportieve groet,

Bestuur Westa