Ruim uitgevallen nederlaag Westa heren

Ruim uitgevallen nederlaag Westa heren

Na een vier en een half uur durende wedstrijd moesten de VeerhuisWessem/Westa heren genoegen nemen met een teleurstellende 2-5 nederlaag tegen TTV Maashorst uit Uden. Vijf wedstrijden werden pas beslist in de vijfde game. Vier daarvan vielen uit in het voordeel van de gasten uit Uden.

Coach Han Gootzen van de gasten speelde met Jochem de Hoop, Elias Hardmeier en Mauro Schärrer. Thuisspelend coach Rob van Lier koos voor Jelle Moris, Arturs Reinholds en Aleksandr Lushin op het wedstrijdformulier. Arturs Reinholds zette de thuisploeg op voorsprong door in vijf games te winnen van de Zwitser Elias Hardmeier. Zijn landgenoot Mauro Schärrer wist gedurende de wedstrijd een passend antwoord te vinden op de verdedigende speelstijl van Aleksandr Lushin door in de vijfde game met de overwinning aan de haal te gaan. Jelle Moris nam in de wedstrijd tegen Jochem de Hoop een voorsprong van 2-1 in games maar kwam alsnog definitief in onoverkomelijke moeilijkheden.

Na de pauze kwam Arturs Reinholds terug van een 0-2 achterstand in games maar moest in de vijfde game alsnog het onderspit delven tegen Schärrer. Jelle Moris gaf prima tegenstand tegen Hardmeier maar verder dan game winst kwam hij niet. Aleksandr Lushin pakte het tweede wedstrijdpunt tegen de Hoop. Het dubbelspel was weer voor de gasten.

Uitzending gemist: u kunt de wedstrijd terugkijken op nieuwsplatform Delta Limburg via de link https://www.deltalimburg.nl/live/61/VeerhuisWessem-Westa%201%20%96%20TTV%20Maashorst%201

De stand in de eredivisie heren: