Dubbele nederlaag Westa dames en heren

Dubbele nederlaag Westa dames en heren

De VeerhuisWessem/Westa heren hadden zondagmiddag in de eerste speelronde van het nieuwe eredivisie seizoen de loodzware uitwedstrijd voor de boeg tegen meervoudig landskampioen de Boer-Taverzo. De Wessemse formatie werd in Zoetermeer getrakteerd op een dikke nederlaag met cijfers die grotendeels voor zich spreken, 1-6.

Alleen de nieuwe Belgische aanwinst Margo Degraef was good old Trinko Keen de baas door hem in vier games kansloos te laten. Arturs Reinholds wist slechts een game af te snoepen van Alex  Naumi en samen met Jelle Moris een game in het dubbelspel tegen Camara/Naumi.

De AnytimeFitness Maasgouw/Westa dames speelden de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen SKF uit Veenendaal. Na de ruime overwinning van vorig weekend in Gouda vonden de Wessemse dames zondagmiddag met een 3-4 nederlaag te weinig aanknopingspunten voor een nieuwe overwinning.

De Belgische aanwinst Sara Devos beleefde een droomdebuut voor de Westa dames door ongeslagen te blijven met twee overwinningen tegen resp. Melanie Bierdrager en Xijin Zheng. Anouk van den Boom en Sara Devos wonnen samen ook het afsluitende dubbelspel. Daantje Lommen verbleef zonder het zoet van een overwinning.


Foto Westa, v.l.n.r. Daantje Lommen, Anouk van den Boom en Sara Devos

Uitslagen: