Westa heren starten nieuwe seizoen in Zoetermeer

Westa heren starten nieuwe seizoen in Zoetermeer

Het vernieuwde eredivisieteam van VeerhuisWessem/ Westa is na een lange corona break klaar voor het nieuwe seizoen. Na twee afgebroken en stilgelegde competities staat het opgefriste team van coach Rob van Lier te popelen om weer te beginnen.

Het nieuwe eredivisieteam bestaat uit Arturs Reinholds, Jelle Moris, Rutger Carelse, Dylan Plett, Margo Degraef, Aleksandr Lushin en Dainis Reinholds. Een samenstelling die perspectief biedt voor de toekomst met spelers die passen bij de ambities van Westa. Coach Rob van Lier is tevreden met de nieuwe teamsamenstelling, “In deze nieuwe samenstelling starten we vol vertrouwen aan het nieuwe seizoen. Een team met perspectief. Met Arturs en Jelle blijft de oude kern van ons team intact. We bieden Rutger en Dylan de kans om zich net zoals Jelle de komende jaren bij Westa verder te ontwikkelen. Beide heren beschikken over veel potentie en ze zijn vooral heel serieus bezig met de eigen loopbaan. Dat geeft een perfecte match met de club Westa. Het toevoegen van Margo, Aleksandr en Dainis is belangrijk voor de nodige ervaring in het nieuwe team’’.

KANSEN
Zondag starten de heren na lange tijd met de lastige uitwedstrijd in Zoetermeer tegen titelkandidaat en meervoudig Nederlands kampioen de Boer-Taverzo. Een voorspelling voor het nieuwe seizoen is volgens van Lier nog een beetje koffiedik kijken. “In deze nieuwe samenstelling gaan wij minimaal voor handhaving in de eredivisie. Het is moeilijk voorspellen omdat bijna alle teams over grote selecties beschikken met sterke spelers uit binnen- en buitenland. Wekelijks veranderende opstellingen zullen dus bij elke nieuwe wedstrijd een belangrijke factor zijn. Daarom belooft het een mooie en uitdagende competitie te worden’’. Welke spelers zondag aan de start verschijnen wil van Lier nog niet prijs geven.

THUISWEDSTRIJD DAMES
De dames van Anytime Fitness Maasgouw/ Westa spelen zondag 19 september de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen SKF uit Veenendaal. Na een 1-6 winst bij TTV Vriendenschaar willen de dames de prima start een goed gevolg geven. De wedstrijd start om 14.00 uur in TafeltennisCentrum Wessem. Publiek is na lange tijd onder voorwaarden weer toegestaan.


Op de foto: Jelle Moris, Rutger Carelse en coach Rob van Lier in actie tijdens de dubbel spel finale NK-B afgelopen weekeinde.