Klaar voor de start  van het nieuwe seizoen

Klaar voor de start van het nieuwe seizoen

Een grote groep vrijwilligers heeft vandaag het eigen Westa home opgepimpt. De speelzaal en de ontmoetingsruimte kreeg de jaarlijkse grote beurt. Zo is de Westa accommodatie klaar voor de start van competities van het tafeltennis seizoen 2021-2022.

We sluiten deze mooie dag vanavond af met onze seizoenopening (https://www.westa.nl/…/seizoensopening-op-11-september…/) . Deze vindt om 17.00 uur plaats op het panoramaterras bij onze sponsor Café ‘t Veerhuis. Na het varen met de sloepjes van Sloephuren-Limburg.nl over de Midden Limburgse Maasplassen, sluiten we de avond af met een borreltje. Mocht je nog willen deelnemen? 17.00 uur bij ‘t Veerhuis!

Eindelijk gaat het tafeltennisseizoen dan van start. Dit weekend wordt er in Schiedam het NK tafeltennis voor B,C,D,E licenties gespeeld. Hier verschijnen meerdere Westa spelers aan de start. Daarnaast spelen de dames van Anytime Fitness Maasgouw/ Westa vanavond hun eerste competitie tegen TTV Vriendenschaar in Gouda. Heel veel succes.

De najaar competitie gaat volgend weekeinde van start. Voor het programmaoverzicht verwijzen wij naar https://www.westa.nl/programma/