Eredivisie Live Westa

Eredivisie Live Westa

Sinds de open-up van de Corona pandemie in 2020 zijn onze eredivisie thuiswedstrijden live te volgen via stream. Dit initiatief is veel tafeltennisliefhebbers, fans en deelnemende ondernemers uitstekend bevallen.

Daarom gaan we vanaf september 2021 weer vol aan de bak met ‘de wedstrijden’ !  Eredivisie Live Westa  in co-making met producent en nieuwsplatform DeltaLimburg.nl .

Voor zeer attractieve prijzen bieden wij ondernemers lucratieve sponsorpakketten voor de heren thuiswedstrijden van Westa via Eredivisie Live Westa.  Met een groot bereik en prima kijkcijfers in de regio, de provincie Limburg en in heel Nederland.

Is dit initiatief ook interessant voor u? Reageer dan op korte termijn via dubbelslag@westa.nl voor meer details en definitieve afspraken.