Veerhuis Wessem/ Westa klaar voor nieuw seizoen

Veerhuis Wessem/ Westa klaar voor nieuw seizoen

In navolging van de nieuwe damesformatie is ook het herenteam van Veerhuis Wessem/ Westa compleet voor het nieuwe tafeltennisseizoen. Door het vertrek van Kas van Oost en Barry Berben naar het Duitse TTV Julich stond de Wessemse formatie voor de uitdaging een nieuwe samenstelling te vormen passend bij de ambities van de club. Dat is gelukt met maar liefst vijf nieuwe spelers uit binnen- en buitenland.

Het eredivisieteam bestaat vanaf september 2021 uit Arturs Reinholds, Jelle Moris, Rutger Carelse, Dylan Plett, Margo Degraef, Aleksandr Lushin en Dainis Reinholds. Een samenstelling die perspectief biedt voor de toekomst met spelers die passen bij de ambities van Westa.

Kopman Arturs Reinholds blijft net zoals jeugdproduct Jelle Moris trouw aan Westa. De 22jarige Carelse komt over van TTV de Toekomst uit Lochem en de 26 jarige Plett van US Amsterdam. Beide heren debuteren komend seizoen in de eredivisie. Een primeur is de toevoeging van de 22 jarige voormalig Belgisch kampioene Margo Degraef, de eerste vrouw die deel uit maakt van het eredivisie herenteam van Westa. De Estlandse verdediger Aleksandr Lushin en Dainis Reinholds complementeren het team. Laatstgenoemde spelers zorgen voor de nodige Internationale ervaring en zullen het relatief jonge team aanvullen.

Coach Rob van Lier is tevreden met de nieuwe teamsamenstelling; ‘’In deze nieuwe samenstelling starten we vol vertrouwen aan het nieuwe seizoen. Dit team biedt perspectief voor de toekomst. Met Arturs en Jelle blijft de kern van ons team intact. We bieden Rutger en Dylan de kans om zich net zoals Jelle de komende jaren bij Westa verder te ontwikkelen. Beide heren beschikken over veel potentie en ze zijn vooral heel serieus bezig met hun eigen ontwikkeling. Dat matcht perfect met de club Westa. Het toevoegen van Margo, Aleksandr en Dainis is belangrijk voor de nodige ervaring’’.

In het begin van de maand werd al een nieuw damesteam gepresenteerd. Westa is blij en tevreden over de samenstelling van beide eredivisieteams. Er wordt dan ook met veel enthousiasme uitgekeken naar de start van het nieuwe tafeltennisseizoen.