Westa start nieuw aanbod in de gemeente Echt-Susteren

Westa start nieuw aanbod in de gemeente Echt-Susteren

We hoopten in het nieuwe jaar snel op betere tijden. Helaas houdt de COVID-19 pandemie de wereld, maar ook Westa nog steeds stevig in zijn greep. De situatie is en blijft op korte termijn hoogst onzeker.

In Tafeltenniscentrum Wessem is het stil, heel stil. Vanaf december 2020 geen enkele activiteit, geen training, geen wedstrijd en ook geen gezellig samenzijn. Wel organiseren we sport, spel- en fysieke trainingen in de buitenlucht, verzorgen online bijscholingen en blijven dagelijks samen in beweging middels de ‘Ommetjes app’. Hoe lang dit aanhoudt is nog niet duidelijk, maar op de achtergrond werken we keihard aan een vitale bloeiende tafeltennisvereniging na COVID-19.

We zijn dan ook blij te kunnen melden dat we naast onze vaste locatie in Wessem vanaf het najaar van 2021 een dependance starten in de gemeente Echt-Susteren. De afgelopen periode is er door een enthousiast groep vrijwilligers hard gewerkt om het tafeltennisaanbod in Echt in de steigers te zetten. Op dit moment zoeken we een geschikte accommodatie, werken we aan de PR & communicatie en is de wervingscampagne al gestart. In een kort tijdsbestek heeft dit al geresulteerd in 10 aanmeldingen! In eerste instantie richten we ons op aanbod van senioren van 55 jaar en ouder, maar het aanbod voor jeugd en jongeren wordt ook opgepakt.  

We zijn voornemens om te starten zodra de versoepelingen voor de binnensport het toelaten. Geïnteresseerd in het aanbod? Stuur alvast een mail naar Jorg Smeets via jorgsmeets@yahoo.com.

To be continued!