Met Westa loop je (een) 'Ommetje'

Met Westa loop je (een) 'Ommetje'

Geen tafeltennis, geen activiteiten, geen competities en geen gezelligheid. Daarom maken de vrienden van Westa vanaf vandaag een ‘Ommetje’! Want wandelen is goed voor je. Ommetje is een app ontwikkeld door de Hersenstichting. Elke dag een wandeling van 20 minuten maken is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een Ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit. Dus toch samen een kleine competitie op afstand!

De Ommetje-app helpt je daarbij! Dus download de Ommetje app en sluit aan bij de ‘Westa’ groep met deze teamcode: MFWQF. Klim hoger op de ranglijst, speel alle medailles vrij en wie weet word jij misschien wel de fitste vriend van Westa! Deel deze oproep ook in jouw vrienden, familie en kennissenkring. Zo blijven we samen in beweging en in contact!

Wandel je mee?

1. Download de ‘Ommetje’ app

2. Volg de stappen in de app

3. Join de ‘Westa’ groep | teamcode: MFWQF ‼️

4. Ga lekker wandelen Heb je vragen? Of lukt het niet de app te installeren? Neem even contact met ons op.

Bestuur Westa