Binnensporten verboden tot zeker 19 januari

Binnensporten verboden tot zeker 19 januari

Het kabinet heeft maandag een harde lockdown afgekondigd die tot en met zeker dinsdag 19 januari 2021 zal gelden. De totale binnensport en dus ook de tafeltennissport is tot die tijd verboden.

Volg voor meer informatie ook het  Sportprotocol verantwoord sporten van NOC/NSF. Via de link hier vind je altijd de meest actuele versie.

Ook is bekendgemaakt dat de versoepeling van de topsportcompetities in stand blijft. Dit houdt in dat de Eredivisieteams per 17 december onder strikte voorwaarden zouden kunnen beginnen met ‘gewoon’ trainen en zich kunnen voorbereiden op het spelen van wedstrijden. Op dit moment wordt in samenwerking met andere sportbonden en NOC*NSF gewerkt aan deze voorwaarden. We verwachten binnenkort informatie over het specifieke protocol met de voorwaarden en de eventuele herstart van de competitie.

Hopelijk komt er begin volgend jaar een moment dat we corona achter ons kunnen laten. Dat we met weinig of geen beperkingen onze favoriete tafeltennissport kunnen uitoefenen. Met een vaccin wordt 2021 het jaar van hoop en van licht aan het einde van de tunnel.

Blijf gezond en in beweging. Bovenal op anderhalve meter!

Wij wensen jullie fijne feestdagen en alvast een gezond en veerkrachtig 2021.

Bestuur Westa.