Aanpassingen door Covid maatregelen

Aanpassingen door Covid maatregelen

Dinsdagavond heeft de overheid nieuwe maatregelen moeten nemen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen en het aantal reisbewegingen te beperken zijn er nieuwe en aangescherpte maatregelen voor de sport.  De maatregelen gelden ook voor de tafeltennissport en zijn ingegaan op woensdag 14oktober 2020 om 22.00 uur. Voorlopig gelden deze maatregelen de komende vier weken.

Voor Westa staan gezondheid en veiligheid voor spelers, trainers en vrijwilligers op de eerste plaats. Door de aanscherping van de regels zijn wij genoodzaakt om aanpassingen in onze maatregelen tegen het virus door te voeren.  Wij doen daarom een dringende oproep aan alle betrokkenen om deze maatregelen te accepteren en op te volgen. 

Samengevat hebben de aanscherpingen tot gevolg dat:

  • de lopende competities zijn uitgesteld
  • dat er geen geen bezoekers welkom zijn binnen onze accommodatie
  • voor iedereen van 13 jaar of ouder een dringend advies geldt om een mondkapje te dragen bij binnenkomst van de tafeltennis accommodatie; tijdens sportbeoefening hoeft het mondkapje niet gedragen te worden
  • onze jeugd mag trainen zonder 1.5 meter afstand
  • de senioren mogen trainen  in groepjes van 4 sporters in vier centre courts van elk twee tafels
  • het dubbelspel is verboden
  • de kantine en kleedlokalen gesloten blijven

Met deze maatregelen kan het trainingsaanbod ‘aangepast’ doorgaan. 

Bestuur Westa