Geen publiek bij wedstrijden bij aangescherpt beleid

Geen publiek bij wedstrijden bij aangescherpt beleid

Het kabinet heeft maandagavond 28 september jl. tijdens een persconferentie verscherpte maatregelen aangekondigd rondom de COVID19 situatie. De maatregelen gelden ook voor de tafeltennissport en zijn ingegaan op dinsdag 29 september 2020 om 18.00 uur. Voorlopig gelden deze maatregelen de komende drie weken.

Tijdens trainingen en competitiewedstrijden blijft het uitgangspunt dat gezondheid en veiligheid op de eerste plaats staat, zowel voor spelers, trainers als vrijwilligers. Door de aanscherping van de regels zijn we genoodzaakt om enkel spelers en coaches toegang te geven tot de accommodatie. Overige bezoekers en ouders krijgen voorlopig geen toegang tot de accommodatie.

Daarom doen we een oproep aan alle betrokkenen om deze regels te accepteren en op te volgen. Wij realiseren ons dat veranderende omstandigheden invloed kunnen hebben op de genomen besluiten. Door de onzekerheid rondom COVID19 vindt er mogelijk gedurende het seizoen een verscherping en/of versoepeling van maatregelen plaats.

De belangrijkste wijzigingen:
👉 De Westa kantine blijft vanaf dinsdag 29 september om 18.00 uur gesloten. Zowel op trainings- als wedstrijddagen.
👉 Geen ouders en toeschouwers bij wedstrijden.

👇 Bekijk de protocollen via onze website 👇

ℹ️ P r o t o c o l t r a i n i n g e n
https://www.westa.nl/corona-protocol-trainingen/

ℹ️ P r o t o c o l c o m p e t i t i e
https://www.westa.nl/corona-protocol-competitie/