Westa dames verliezen in Den Helder

Westa dames verliezen in Den Helder

De AnytimeFitness/Westa dames moesten zondagmiddag in Den Helder de strijd aanbinden met meervoudig Nederlands kampioen Dozy Den Helder/Noor. Na een lange middag en een deels gelijk opgaande strijd wist Westa de opgelopen achterstand van voor de pauze niet meer in te lopen. Eindresultaat een 2-4 nederlaag van de Wessemse dames.

In de openingswedstrijd verloor Emma van der Zanden in vier games van Shuohan Men. Karlijn van Lierop zorgde, door in vier games te winnen tegen Tanja Helle, weer voor evenwicht. Anna Peters verloor in vijf games van Dobrila Jorguseska waardoor Dozy Den Helder met een kleine voorsprong de pauze in ging.

Na de pauze opende Shuohan Men met winst tegen Karlijn van Lierop. Emma van der Zande verkleinde de achterstand met een vijf game winst tegen Dobrila Jorguseska. Anna Peters verloor de laatste wedstrijd van de middag kansloos van Tanja Helle.

Stand eredivisie dames:

 

 


 

Foto: Cor Segers Westa