Volledig thuisprogramma alle Westa teams

Volledig thuisprogramma alle Westa teams

Komend weekend opnieuw een competitieronde voor jeugd en seniorenteams. Zo ook de eerste thuiswedstrijden van onze eredivisieteams op zondag 20 september.

Bekijk het volledige programma op: https://www.westa.nl/programma/

❗️ VOORLOPIG GEEN PUBLIEK BIJ DE THUISWEDSTRIJDEN! ❗️
De inrichting van de Westa accommodatie noodzaakt om in deze tijd van COVID-19 slechts een heel beperkt aantal mensen toegang te geven. Derhalve moeten wij u als publiek bij onze thuiswedstrijden voorlopig teleurstellen. Om u toch van de beleving van de wedstrijden te kunnen laten genieten zullen wij gebruik maken van livestreams.

Lees hier het competitieprotocol: https://www.westa.nl/corona-protocol-competitie/

🎥 GEEN PUBLIEK, WEL LIVESTREAMS
De thuiswedstrijden van onze teams worden op zaterdag en zondag gestreamd op onze Facebookpagina. De eredivisiewedstrijd van de Westa heren wordt zondag voor het eerst gestreamd door Omroep DeltaLimburg.nl. Deze stream inclusief interviews kunt u zondag bekijken op DeltaLimburg.nl. De dameswedstrijd is zondag te bekijken op onze Facebookpagina.

Veel succes!

Foto: The Picture Art of Tabletennis