Jaaaa, wij zijn weer open en zijn vanmorgen gestart!

Jaaaa, wij zijn weer open en zijn vanmorgen gestart!

Vanmorgen heeft de eerste training sinds de lock-down in maart plaatsgevonden bij Westa. De talenten die nog strijden om een plaatst in de nationale selectie voor de EJK 2020 in september stonden om 10.00 uur vanmorgen aan de tafel.

Om de opening te vieren, maar ook omdat half Nederland niet naar het buitenland verkast, bieden wij jullie de kans om de zomermaanden (juli en augustus) sportief door te brengen. Ook nog eens helemaal GRATIS! Deze actie is niet alleen bestemd voor kinderen en jongeren, maar ook voor volwassenen en senioren 55+.

Altijd al eens een balletje willen slaan? Of speel jij regelmatig tafeltennis op de camping, op kantoor of in de schuur? Dit is jouw kans om gratis aan je tafeltennisskills werken. Voor batjes en balletjes wordt overigens gezorgd.

Heb je interesse of ben je benieuwd naar de trainingstijden? Informeer dan snel bij Marnik Gommers (gommersmarnik@gmail.com).

HELP JIJ EEN 🖐 MEE?

👉 Natuurlijk waarderen wij het enorm als jullie dit bericht willen delen met familie, vrienden en kennissen! 🙏