Planning op weg naar de Open up bij Westa

Planning op weg naar de Open up bij Westa

Beste spelers, ouders en betrokkenen,

Afgelopen weekend maakte NOC*NSF en de NTTB het protocol ‘Verantwoord sporten’ openbaar. Op basis van deze nieuwe informatie heeft Westa inmiddels een eigen protocol gereed gemaakt en ter goedkeuring aangeboden aan de gemeente Maasgouw. Vandaag vernemen wij als reactie hierop van de gemeente Maasgouw dat er ook nog een noodverordening  van de ‘Veiligheidsregio Limburg Noord’ van toepassing wordt voor de herstart van de sportactiviteiten. Deze noodverordening wordt deze week verwacht. Het wachten is dus voor alle verenigingen, waaronder Westa /TTO Limburg, op de nieuwe verordening, maatregelen, protocollen en richtlijnen. Wij verwachten  dat het door ons ingediende protocol voldoet aan alle gestelde eisen.

Wat betekent dit voor ons?

We moeten nog even geduld hebben. Weet dat wij voornemens zijn om vanaf maandag 6 juli de trainingen weer te hervatten. Alle trainers zijn beschikbaar, de (concept) trainingsindeling is gereed en onze accommodatie is  coronaproof gemaakt. Tot een definitieve ‘go’ kunnen wij echter voor aanstaande maandag nog niets garanderen. Stiekem hopen we (en gaan we er een klein beetje van uit) dat we kunnen starten. Check in de tussentijd regelmatig onze socials, de  website ( https://www.westa.nl/) of informeer bij jouw trainer(s). Tot die tijd met zijn allen duimen op groen licht!

Hopende jullie volgende week te zien en voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd.

Bestuur en staf Westa