Binnensport vanaf 1 juli toegestaan

Binnensport vanaf 1 juli toegestaan

We mogen weer! Het zat er al even aan te komen, maar nu is het zeker: vanaf 1 juli is binnensport, onder voorwaarden, weer toegestaan. Kijk op de site van de Rijksoverheid naar de spelregels voor de sport in het kort.

Iets meer dan een week geleden is het protocol verantwoord sporten gepubliceerd. Een lijvig document, waarmee de clubs zich alvast konden voorbereiden. Nu de maatregelen definitief bekend zijn, met nog enkele extra versoepelingen boven hetgeen werd verwacht, hebben we nog even overlegtijd nodig om de specifieke invulling voor tafeltennis vast te stellen.

De versoepelingen zijn dusdanig groot en geven veel meer ruimte dan in het reeds gedeelde aangepaste sportprotocol rekening mee is gehouden. Zo snel mogelijk zal het sportprotocol aangepast worden op de bekendgemaakte versoepelingen. Naar verwachting is het aangepaste sportprotocol in de loop van vrijdag bekend.