Om nooit te vergeten, een flashback

Om nooit te vergeten, een flashback

We missen het tafeltennis, we missen onze spelers, trainers en supporters. We missen het geluid van de balletjes in onze zaal, het geklap bij een mooie rally én het gejuich na een overwinning. Helaas moeten we nog even geduld hebben.

Om fit te blijven zijn we vorige week gestart met alternatieve buitentraining in samenwerking met trouwe partners Helwegen & Peters Fysiotherapie en Anytime Fitness Maasgouw. Heerlijk om elkaar weer te zien, samen te sporten en plezier te maken.

Toch is er niets mooier dan de tafel en het pingpongballetje. Daarom gaan we vandaag terug in de tijd! Een tijd om nooit te vergeten… In 2011 (voor het eerst in de historie) en 2012 werden we Landskampioen van Nederland.

Bekijk hier de unieke beelden: https://www.westa.nl/om-nooit-meer-te-vergeten/

‪Beste Westa spelers, trainers, sponsors, vrijwilligers, ouders en fans.. Blijf gezond en hou nog even vol. In september wordt het nog mooier dan het al was.

Tot snel!