U P D A T E - verlenging maatregelen tot 6 april

Beste leden, spelers, ouders en betrokkenen,

De Nederlandse regering heeft nieuwe maatregelen genomen. Ook NOC*NSF en de NTTB heeft ons geïnformeerd over de nieuwe maatregelen.

Deze maatregelen luiden als volgt:

➡️ Er wordt geadviseerd alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten. Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen.

➡️ NOC*NSF en NTTB roept op om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten.

Westa volgt dit advies. Vandaar dat alle activiteiten, trainingen en wedstrijden binnen tafeltennisvereniging Westa (en TTO Limburg) tot minstens 6 april geen doorgang zullen vinden. De accommodatie zal gesloten blijven.

Wij verwijzen u voor een overzicht van alle maatregelen en nadere informatie naar de pagina van het RIVM https://www.rijksoverheid.nl/…/aanvullende-maatregelen-onde… en pagina 105 van Teletekst https://nos.nl/teletekst#105

Hopende jullie voldoende te hebben geïnformeerd.

Bestuur Westa