Westa heren slaan aanval op koppositie af

Westa heren slaan aanval op koppositie af

Zaterdagmiddag speelden de VeerhuisWessem/Westa heren in de kampioenspoule van de eerste divisie de thuiswedstrijd tegen ranglijst tweede TOGB uit Berkel en Rodenrijs. Na een uitputtingsslag van ruim vijf en een half uur gingen de Westa heren met een riante overwinning van 8-2 aan de haal. 

Westa staat na vier speelronden met vier punten voorsprong aan kop van de ranglijst, voor de tegenstander van volgende week Klimaatgroep Stars. TOGB mist door de nederlaag  de aansluiting met een achterstand van acht punten.

Kas van Oost en Arthurs Reinholds wisten in vijf games van Michel de Boer te winnen en bleven beiden ongeslagen. Barry Berben wist te winnen van Tim Gras en Milo de Boer maar verloor van de Boer senior. Jelle Moris en Kas van Oost verloren in het dubbelspel na een twee games voorsprong alsnog in vijf games van vader en zoon de Boer.

Stand kampioenspoule: