Westa heren blijven winnen

Westa heren blijven winnen

Zaterdagmiddag bleven de VeerhuisWessem/Westa heren 1 ook in de derde wedstrijd in de kampioenspoule van de eerste divisie ongeslagen door in Amsterdam met 3-7 te winnen van Tempo Team 2. Na drie speelronden is zoveel duidelijk dat de titelstrijd een nek aan nek race wordt tussen TOGB, Klimaat Stars en Westa.

Kas van Oost en Arturs Reinholds kenden weinig problemen met Rademaker, Walbrecht en Faraj. Jelle Moris en Kas van Oost wonnen samen het dubbelspel van het Amsterdamse duo Chris Walbrecht en Ilias Faraj. In de enkelspelen moest Jelle Moris twee maal in de vijfde game capituleren tegen Fjodor Rademaker en Chris Walbrecht.

In de volgende speelronde op 7 maart gaat het spel echt op de wagen voor de Westa heren in de thuiswedstrijd tegen de ranglijst tweede TOGB.

Stand eerste divisie: