Droom start Westa heren in de kampioenstrijd

Droom start Westa heren in de kampioenstrijd

De VeerhuisWessem/Westa heren beleefden zaterdagmiddag een droomstart tijdens de start van de voorjaarscompetitie in de thuiswedstrijd in de kampioenspoule van de eerste divisie tegen TTV de Toekomst. Een verpletterende 10-0 overwinning deed de aspiraties van de Wessemse formatie in de eerste thuiswedstrijd al direct duiden.

Een geweldige geldingsdrang van de Westa heren zorgde ervoor dat de tegenstanders uit Lochem op de beslissende momenten steeds net iets tekort kwamen in de onderlinge confrontaties. Alleen Arturs Reinholds moest twee keer echt aan de bak in de vijfde game tegen zowel Erik alsook Emine Ernst. Kas van Oost en Barry Berben kwamen nauwelijks in de problemen. Jelle Moris en Kas van Oost speelden na verlies in de eerste game een ijzersterk dubbel tegen Erik Ernst en Roel Bogie. 

Het spel om een plaats in de eredivisie is al vanaf de eerste wedstrijd op de wagen.

Stand eerste divisie: