Eerste verlies Westa heren

Eerste verlies Westa heren

Na het behalen van het kampioenschap vorige week in de eerste divisie A van speelden de VeerhuisWessem/Westa heren 1 zaterdagmiddag de laatste wedstrijd van het seizoen tegen ranglijst tweede De Toekomst. Voor Westa een wedstrijd om des keizers baard, voor de formatie uit Lochem belangrijk om zich te plaatsen voor promotie naar de eredivisie. 

Het Wessemse team kwam in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen aan de start met drie jeugdspelers. Door internationale toernooiverplichtingen van Arturs Reinholds maakte de 15 jarige Jim Hendrix zijn debuut in de hoofdmacht. Het jeugdige team was niet opgewassen tegen de dadendrang van de Toekomst en leed in de laatste wedstrijd de eerste nederlaag van het seizoen ( 3-7 ).

VeerhuisWessem/Westa eindigde in de eindstand van de najaarscompetitie met 14 punten voorsprong op nummer 2 de Toekomst.

Eindstand eerste divisie A: